Cut the crap inschrijving is nu geopend
Heb jij je wel eens afgevraagd:
Wat maakt dat ik gas geef maar ook voel dat ik tegelijkertijd mijn voet op de rem heb?
In hoeverre kan ik überhaupt dat succes ontvangen waar ik van droom?
Welke overtuigingen en blokkades heb ik op geld? (En jij vraagt je af waarom je nu geen overvloed ervaart? …Realy?!)
CUT THE CRAP biedt je de mogelijkheid om jezelf en je business op de kaart te zetten. Om van je bedrijf het succes te maken waar je van droomt.
Dit is wat je kunt verwachten van dit traject:
  • Je gaat jezelf bevrijden van belemmerende blokkades die maken dat je niet verder komt met je bedrijf, je komt in flow.
  • We gaan je hulptroepen inschakelen. Ja je leest het goed: je kunt samenwerken met een heel team van helpers, gidsen, engelen. Mega krachtige superpowers die je vleugels zullen geven. Ze openen deuren voor je en helpen je met je levensmissie. Dit zijn je jet-engines!
  • Je gaat AAN DE SLAG. De dingen die gedaan moeten worden en geregeld stel je niet langer uit. Op de maandelijkse ‘Get your shit done dagen’  ga je onder leiding van een coach samen met je mastermind meters maken.
  • 6 Persoonlijke coaching sessies: om je over die hobbels heen te helpen waar je gaandeweg tegenaan loopt.
  • Je krijgt iedere maand een les uit de online academy waarin je wordt uitgedaagd en geprikkeld om uit je comfortzone te stappen. Step into the learning zone. This is where the magic begins..
:
Dit is geen businessschool die je met tips and tricks naar huis stuurt. Het succes valt of staat namelijk niet met know-how (die is overal te vinden op internet) maar het groeit of stagneert met JOU. Jezelf succes, overvloed, gemak, vreugde, rijkdom ECHT gunnen is voor velen niet makkelijk. Jezelf echt laten zien is voor velen ook heel spannend; op je eigen podium gaan staan precies zoals je bent en daar een succesvol bedrijf van maken. Dat is het doel. En natuurlijk helpen we je op weg met praktische zaken zoals marketing, webinars, maillist etc. (Geheimpje: dit is helemaal niet moeilijk.)
Ben jij bereid om verder te kijken? Ben je er klaar voor om oude meuk los te laten en ruimte te maken voor flow?
Business school CUT THE CRAP opent tijdelijk haar deuren voor inschrijvingen. Voor jou als je genoeg hebt van het aanklooien en klein houden van jezelf en je coachpraktijk, trainersbureau, yogastudio of wat het dan ook is dat je wil delen met de wereld.
Er zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar. Vol is vol.