Deze behandeling is speciaal door ons samengesteld voor jou in deze bijzondere tijd. Dit arrangement is ook een aanrader om cadeau te geven.

Ons MAMA TO BE arrangement bestaat uit:

Zwangerschapsmassage met olie (eventueel op warm water kussen):
De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloed circulatie van jou en je kind. Het zorgt ervoor dat je ademhaling dieper wordt en je hoofd even helemaal tot rust komt. Vanaf de vierde maand van je zwangerschap kan je rugklachten en beenkrampen krijgen. Massage verlicht die klachten en je zal je beter in je vel voelen.
Voor je buik en je onderrug wordt een speciale zachte techniek toegepast, die helemaal is afgestemd op de gewijzigde spier-en orgaanverhoudingen in je lichaam. Niet alleen jij, maar ook je baby wordt heel rustig van de zachte aangename bewegingen. De massage wordt eventueel uitgevoerd op een warm water kussen, wat zorgt voor een heerlijk aangenaam gevoel.

Of Yogamassage bij zwangerschap:
Bij zwangerschap is Yogamassage heerlijk ontspannend. Zwangerschap is natuurlijk geen ziekte, maar als je in verwachting bent, wordt er wel erg veel gevraagd van je lichaam. Vooral de lage rug, benen en voeten hebben het zwaar te verduren. Yogamassage zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en de energie weer gaat stromen. Yogamassage bij zwangerschap  wordt alleen gegeven tussen de 4de en 7de maand van de zwangerschap. De massage ontvang je door de kleding heen.

Verwen je voeten:
We beginnen met een heerlijk warm voetenbad, masseren we je voeten en onderbenen. Daarna een voetmassage,  de natuurlijke producten zijn voedend en na deze behandeling heb je een aangenaam fris en licht gevoel aan de voeten.

Daarna ontvang je een kopje thee en/of water en kun je rustig nagenieten.

Geen contra-indicaties.

 

 

Vanwege zwangerschap is deze behandeling momenteel niet boekbaar. Vanaf augustus 2018 weer mogelijk.

Duur Kosten
90 minuten € 69,50

Basicflow zwanger