Zwangerschapsmassage
Basicflow zwangerYogamassage bij zwangerschap:
Bij zwangerschap is Yogamassage heerlijk ontspannend. Zwangerschap is natuurlijk geen ziekte, maar als je in verwachting bent, wordt er wel erg veel gevraagd van je lichaam. Vooral de lage rug, benen en voeten hebben het zwaar te verduren. Yogamassage zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en de energie weer gaat stromen. Yogamassage bij zwangerschap  wordt alleen gegeven tussen de 4de en 7de maand van de zwangerschap. Tip: informeer eens naar onze cadeaubon.
Zwangerschapsmassage met olie op een warm water kussen:
De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloed circulatie van jou en je kind. Het zorgt ervoor dat je ademhaling dieper wordt en je hoofd even helemaal tot rust komt. Vanaf de vierde maand van je zwangerschap kan je rugklachten en beenkrampen krijgen. Massage verlicht die klachten en je zal je beter in je vel voelen.
Voor je buik en je onderrug wordt een speciale zachte techniek toegepast, die helemaal is afgestemd op de gewijzigde spier-en orgaanverhoudingen in je lichaam. Niet alleen jij, maar ook je baby wordt heel rustig van de zachte aangename bewegingen. De massage wordt uitgevoerd op een warm water kussen, wat zorgt voor een heerlijk aangenaam gevoel.
Geen contra-indicaties.
Duur Kosten
60 minuten €55,-
Duur Kosten
60 minuten €60,-