Schoonheidssalon

Schoonheidssalon van BasicFlow ultieme wellness

Bij onze schoonheidssalon in Aarle-Rixtel kunt u in een rustige omgeving genieten van de aandacht die uw huid verdient. Onze schoonheidsspecialiste bezorgt u een heerlijk ontspannen en verfrissende ervaring! Wij gebruiken alleen hoogwaardige en verantwoorde producten zodat uw huid op een natuurlijke manier een gezonde en frisse uitstraling krijgt. Van een uitgebreide gezichtsbehandeling tot voetenscrub en -massage. Maar we doen meer dan dat…

We prikkelen al uw zintuigen! Tijdens een schoonheidsbehandeling ervaart u de perfecte balans tussen ruiken, horen, voelen en proeven. Met als resultaat een rustmoment voor lichaam en geest.

Benieuwd hoe dat voelt? Maak direct een afspraak en ervaar het zelf!

Populaire behandelingen in onze schoonheidssalon

Gezichtsbehandelingen

Basicflow massageDoor een huidanalyse kunnen we bepalen wat voor uw huid de beste manier is om deze te behandelen. We kunnen u hierdoor ook gericht advies geven over welke producten u zou kunnen gebruiken om uw huid te verbeteren. En of dat nog niet genoeg is, onze gezichtsbehandelingen zijn ook nog eens heerlijk ontspannend.

Meer over gezichtsbehandelingen

Voetverzorging

Basicflow pedicureUw voeten zijn het deel van het lichaam dat elke dag veel te verduren krijgt. Wij zorgen dat uw voeten weer vitaal en fris onze schoonheidssalon verlaten. U zal merken dat onze voetbehandelingen uw voeten verlichting geven.

Meer over voetverzorging

Little Treatments

Deze korte behandelingen zorgen in een mum van tijd dat u weer een open, verzorgde en frisse oogopslag krijgt. Onze Little Treatments zijn los en gecombineerd te reserveren.

  • Wenkbrauwen epileren
  • Wimpers verven
  • Wenkbrauwen verven
  • Bovenlip harsen
  • Kin/kaaklijn harsen

Meer over Little Treatments

Cenzaa Verzorgingsproducten

In onze schoonheidssalon gebruiken we alleen natuurproducten van Cenzaa. Cenzaa en Natura Siberica. Beide een hoogwaardig merk met een breed scala aan luxe verzorgingsproducten. We gebruiken deze producten omdat ze bewezen hebben de huid te verbeteren, en daarnaast de zintuigen aangenaam te verrassen. U vindt de producten van Cenzaa en Natura Siberica ook in onze lifestyle shop.

Meer over Cenzaa verzorgingsproducten

BasicFlow

Havenweg 2
5735 SH Aarle-Rixtel

0492 – 38 40 22
info@basicflow.nl