Gezichtsbehandelingen
 

shutterstock_194808668
Basicflow massage
Basicflow boedha
Al onze gezichtsbehandelingen beginnen met een huidanalyse, voetenbad, geurreis en we sluiten af met een heerlijke theeceremonie.

Cenzaa Basicflow Treatment
Een korte gezichtsbehandeling van 40 minuten. We beginnen met de Cenzaa geurreis, welkomstritueel en peeling. De wenkbrauwen worden weer in model gebracht en als afsluiting een masker dat de huid weer heerlijk laat stralen daarna wordt er een serum en 24 uurs verzorging aangebracht. 

Cenzaa Impressions: De kennismakingsbehandeling met Cenzaa 
De kennismakingsbehandeling met Cenzaa. Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! In een uurs-behandeling krijgt u een impressie van een deel van het Cenzaa concept. U ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een Lifestyle-Analyse wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.
Behandeling met intake, geurreis, reiniging, milde peeling, modelleren van de wenkbrauwen, massage, masker, dag/nachtverzorging.

Cenzaa Moments: Deluxe gezichtsbehandeling 
Gun u zelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Op basis van uw huid en huidwensen zullen we de behandeling afstemmen middels een Lifestyle-Analyse. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruiden oliën in combinatie met diverse oosterse massagetechnieken nemen u mee op een hemelse droomreis.
Behandeling met intake, geurreis, voetenbad, reiniging, dieptereiniging, meerdere massages, & maskers, dag/nacht verzorging.

Cenzaa Weda behandeling: oosterse gezichtsbehandeling 
In deze oosterse wellness behandeling reist u af naar warme oorden. Totale ontspanning in combinatie met huidverbetering én een Tibetaanse massage maken deze behandeling tot een unieke beleving. We voeren u mee met een droom- en geurreis welke speciaal op uw huid en huidwensen wordt afgestemd. Laat u verrassen door knisperende en geurende kruidenbundels welke worden gebruikt worden tijdens een heerlijke massage die u volledig tot rust laat komen.
Behandeling met intake, geurreis, voetenbad,reiniging, modelleren van de wenkbrauwen, welkomstritueel, grondige reiniging, East Meets West huidanalyse, peeling, verwijderen van onzuiverheden, doorbloedings- of fruitzurenmasker, voet- en onderbeenmassage met verse warme kruidenbundels, drukpuntmassage, serums, verzorgend masker, Lomi Lomi armmassage, 24 uurs dagverzorging en een theeceremonie als afsluiting.

 

Duur  Kosten
40 minuten € 40,00      

 

Duur Kosten
60 minuten  € 52,50 

 

Duur Kosten   
90 minuten € 72,50

 

Duur Kosten
105 minuten € 79,50